Foraje puturi apa de mica adancime, preturi foraje puturi apa, foraje, preturi foraje

» Servicii complete in foraje

 

Pentru orice foraj (foraj puturi apa adancime mica, medie sau mare) materialele necesare lucrarii, inclusiv tuburile PVC sunt transportate de catre firma noastra. Toate la preturi competitive si foarte convenabile. Sunati acum!

 

Foraje puturi apa de mica adancime

Cuprinde: 2 imagini

Foraje de mica adancime 30 - 60 metri liniari (de obicei puturile de mica adancime se foreaza sub 50 metri liniari). Se utilizeaza instalatii de foraj ultra usoare. In functie de debitul stratului de apa se alege diametrul de sapare si tubare. In general forajele de mica adancime sunt prevazute pentru uz casnic pentru apa menajera si udat gradina.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Foraje puturi apa de adancime medie

Cuprinde: 2 imagini

Detinem o vasta experienta in domeniul forajelor, foraje de puturi pentru apa, forari fantani de adancime medie si mare, foraje puturi, fantani adancimi medii, forari pentru apa potabila, forari puturi de adancime medie. Va asteptam cu preturi ieftine ! Sunati acum !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Foraje puturi apa de adancime medie si mare

Cuprinde: 1 imagini

Foraje de adancime medie 50 - 100 metri liniari si foraje de mare adancime peste 150 metri liniari. Aceste foraje exploateaza straturi cu potential de apa potabila. Este obligatorie izolarea prin cimentare a straturilor de apa de suprafata. Cimentarea si izolarea straturilor poluante au menirea de a proteja putul de factorii nocivi, dand astfel apei o calitate superioara. Se folosesc materiale certificate pentru apa potabila, de exemplu pietrisul margaritar este foarte important pentru filtrarea naturala a apei din stratul acvifer.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.