preturi foraje puturi apa, preturi foraje, foraje ieftine, preturi mici foraje, Bucuresti

» Preturi foraje puturi apa

 

Puteti solicita o oferta concreta de pret pentru un foraj de apa la numere afisate pe site sau la e-mailul de pe pagina de contact. Sunati acum si echipa Foraje - Puturi Apa .ro va onora comanda Dvs cu cea mai mare placere !

 

Preturi foraje puturi apa

Cuprinde: 1 imagini

Pretul unui foraj de apa este foarte subiectiv, la fel ca si pretul unui apartament. In linii foarte generale am putea spune ca pretul unui foraj pentru apa ar fi in jurul a 150 RON/metru liniar, dar acesta poate fi depasit in functie de adancimea putului, a materialelor cu care se executa lucrarea si a utilajelor folosite (utilajele cu gabarit mare pentru forari puturi de mare adancime peste 200 metri liniari).

Cand spunem 150 RON/metru liniar aceasta implica: costuri de deplasare mici; instalatie de foraj mica actionata electric sau manual; diametre mici – max 190 mm, tubare max 125 mm; adancimi de max 120 – 150 metri liniari.

Avantajele sunt evidente, in primul rand este ieftin, spatiu necesar dezvoltarii lucrarii - mic, deranj mic, debit in general suficient.
Dezavantajele se refelcta insa pe partea cealalta: nu se poate introduce corect margaritar, nu se pot face corect izolarile, rezistenta scazuta a tubulaturii , filtre facute artizanal, durata de viata scurta – 5- 10 ani, forarile nu sunt posibile in orice tip de sol (de exemplu la munte), dar se lucreaza foarte bine in zona Bucurestiului si in imprejurimile acestuia.

Preturile cresc (400 – 450 lei/metru liniar) o data cu folosirea pentru foraje puturi apa a utilajelor mari, profesionale, tubare PVC, filtre speciale de la producatori in domeniu. In astfel de cazuri se dispune de un spatiu mai mare pentru margaritar cuartos special, izolare stratificata, suprafata perfecta, dosar de executie, diverse analize a solului, apei etc. Durata de viata a putului este foarte mare intre 50 si 200 de ani. Posibilitatea intretinerii putului – desnisipare put, decolmatare put – 1 data la 10 - 20 de ani.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.