montaj pompe submersibile, montaj pompe pentru puturi apa si fantani, foraje

» Montaj pompe submersibile

 

Ca rezultat al cunostintelor si experientei acumulate de-a lungul anilor in domeniul alimentarii cu apa, Foraje – Puturi Apa .ro va pune la dispozitie o echipa ce va asigura montajul pentru orice tip de pompa submersibila pentru apa curata si drenaj, destinate a satisface nevoi cat mai diversificate.

Pompele submersibile pentru put sau fantani sunt ideale pentru alimentare cu apa in locuinte, gradini, activitati de agrement, agricultura, horticultura. Pomparea apei este fara continut de particule abrazive sau fibre. Alimentarea cu apa de la surse in: case particulare, in case de vacanta, la ferme, in gradini mici si mari. Pompele indeplinesc exigentele cele mai inalte la capitolele tehnologie, calitate, fiabilitate si rentabilitate. Sunati acum !

 

Pompe submersibile pentru put si fantana

Cuprinde: 2 imagini

Pompa submersibila multietajata are un motor submersibil inundabil si hidraulica cu motor gata montat. Materiale din care sunt construite pompele submersibile sunt: carcasa pompei este din otel inoxidabil, etajele pompei sunt din plastic (Noryl).

Pompa submersibila de uz casnic are deobicei urmatoarele caracteristici: adancime de submersiune H max. 200 m, continut de nisip max. 50 g/m, viteza apei min. 8 cm/s, porniri pe ora max. 20.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.