Foraje puturi apa, foraje, puturi apa, foraje Bucuresti, foraje puturi apa Bucuresti

» Foraje puturi apa

 

Apa este un "dar al lui Dumnezeu" şi un "drept al tuturor". Papa Ioan Paul al II-lea

Executam pentru Dumneavoastra foraje puturi apa, foraj hidrologic, foraj de alimentare cu apa, foraje de mica adancime, foraje de mare adancime, foraje de apa potabila, foraje de epuisment, foraje puturi apa Bucuresti, puturi, puturi apa in Bucuresti si in imprejurimile acestuia pe o raza de 150-200 km.

 

Echipa Foraje - Puturi Apa .ro

Cuprinde: 1 imagini

Echipa Foraje – Puturi Apa .ro face apa accesibila pentru Dvs. realizand foraje puturi apa la diverse adancimi: foraje puturi apa de mica adancime sub 50 metri liniari, foraje puturi apa de adancime medie intre 50 – 150 metri liniari si foraje puturi apa de mare adancime peste 150 metri liniari (in cazul acestora se ajunge la stratul de panza freatica cu apa foarte curata).

Pentru a determina adancimea la care exista straturile curate si productive de apa, inainte de tubaj si dupa foraj, se face o cercetare geofizica de sonda (carotaj electric, metoda rezistiva).

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Echipamente Foraje Puturi Apa

Cuprinde: 5 imagini

Dispunem de tehnica necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mica adancime, adancime medie si puturi de mare adancime. Folosim tehnologie de ultima generatie. Echipamentele de foraj puturi sunt dotate cu sisteme mecanizate bazate pe tehnologia de foraj rotativ hidraulic cu circulatie inversa si cu fluid de foraj.

Echipa Foraje – Puturi Apa .ro va raspunde cu promptitudine solicitarilor Dumneavoastra, in urma unui simplu apel telefonic sau la solicitarilor de pe e-mail.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Tuburi P.V.C pentru foraje puturi apa

Cuprinde: 1 imagini

Folosim tuburi din P.V.C. pentru executarea puturilor de mica si mare adancime, acestea inlocuiesc cu succes tubulatura din ciment sau otel avand o durata de viata mult mai mare, deasemenea au proprietati dielectrice si anticorozive, rezistenta mecanica mare, etansare sigura garantata de garnituri speciale introduse in imbinari (imbinare prin mufe filetate de tipul filet exterior - filet interior); iar greutatea redusa si usurinta de imbinare confera o manevrare usoara si costuri mici.

Tuburile din PVC sunt concepute special sa reziste presiunii radiale dependente de tipul solului si de adancimea de foraj.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.