decolmatari, denisipari, decolmatari puturi apa, foraje puturi, deznisipari puturi

» Decolmatari

 

Decolmatarile sau denisiparile (deznisiparile) reprezinta eliminarea nisipului ce a intrat in filtrele naturale ale putului. Pe masura ce cantitatea de nisip creste, acesta astupa filtrele prin care intra apa, scazand treptat debitul de apa si fortand pompa submersibila. In astfel de cazuri se apeleaza la serviciile de decolmatari sau denisipari puturi apa. Specialistii nostri in domeniu folosesc metoda de pompare cu pompa mamuth in sistem aer-lift, astfel revenindu-se la cursul normal de curgere al apei. Noi rezolvam problemele pentru Dvs. Sunati acum !

 

Decolmatari puturi apa

Cuprinde: 1 imagini

Forajele de puturi sunt tubate cu tuburi PVC infiletate intern sau extern, avand diametrul de la 110 mm la 160 mm, pe care se monteaza decantoare si filtre. Prevenirea prabusirii putului in timpul forajului se face prin presiunea hidraulica a fluidului de foraj si prin lipirea peretilor putului cu aditivii din fluidul de foraj. Dupa tubaj se face denisiparea sau decolmatarea putului si apoi punerea in circuit a fantanii.

Forarea pufului de apa se realizeaza in conditii ecologice, fara distrugerea mediului inconjurator, obtinandu-se o sursa de apa filtrata natural.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Decolmatari - Denisipari puturi apa

Cuprinde: 1 imagini

Societatea noastra executa servicii de decolmantare puturi, forari puturi apa, intretinere puturi apa, denisipari, montaje pompe submersibile, foraje puturi de mica si mare adancime, foraje fantani si altele. Pentru a executa astfel de lucrari este nevoie de specialisti in domeniu si utilaje speciale. Noi dispunem de o echipa bine pregatita, cu experienta si de masinariile necesare ce au un gabarit redus, in consecinta o manevrare mai rapida si mai eficienta.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.