camine puturi, camin beton, camin put apa, foraje puturi, forari puturi

» Camine puturi

 

Pentru a exploata si a intretine eficient si fara probleme un put de oricare adancime ar fi el, acesta are nevoie de un camin, un spatiu pentru pompa submersibila sau hidrofor si, dupa caz, vasul tampon.

Pompa submerisbila (hidroforul) si vasul tampon de obicei au nevoie de un mediu prielnic, racoros care sa fie sub limita de inghet e solului pentru a nu cauza probleme in timpul perioadei de iarna.

Punem la dispozitia Dvs camine PVC puturi apa, camine beton puturi apa, ustensile de care aveti nevoie si o echipa de specialisti. Sunati acum !

 

Camine puturi apa

Cuprinde: 2 imagini

Caminul standard are dimensiunile L 2m - l2m - H2m si deasupra se inchide cu un capac de 1m/1m plus scara de acces, dupa caz.

Tavanul caminul trebuie sa fie sub nivelul solului, astfel incat singura parte vizibila este doar capacul. Camin put apa

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Camin PVC puturi apa

Cuprinde: 1 imagini

Camine PVC pentru puturi apa - de 1 m adancime si 1 m diametru, cilindrice gen tuburi; camine puturi apa (cilindru multistrat) hidroizolate si termoizolate, prevazute cu scara de acces. Produse de VALROM. Instalarea caminelor din PVC pentru puturile de apa dureaza 1 - 2 zile.

Recomandam caminele PVC pentru puturi apa pentru ca raportul calitate pret este unul foarte bun.

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Camin beton put apa

Cuprinde: 1 imagini

Camine beton, 2x2x2 m hidroizolate, termoizolate, capac de tabla, cu plasa de Buzua. De obicei caminele de beton sunt prevazute cu scara de acces metalica fixa.

Echipa Foraje - Puturi Apa .ro va asteapta pentru a va onora comanda ! Sunati acum !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

Plan camin put apa

Cuprinde: 1 imagini

Realizam pentru Dvs urmatoarele servicii: plan camin put apa, sapari camine puturi apa, forari puturi pentru apa potabila, forari puturi pentru apa menajera, instalari pompe submersibile, instalari hidrofoare, montari pompe, intretinere puturi, denisipari puturi etc. Sunati acum !

Mai multe detalii...

Pret incepand cu: RON TVA inclus

 

  • 1

» Datorita procesului de optimizare a imaginilor culorile si calitatea lor nu reflecta intocmai originalul.